Nakon 20 godina rada u jednom od ovlaštenih Vaillant servisa na poslovima  servisa i montaže, sredinom 2019. godine, odlučili smo se zajedno pokrenuti vlastito poduzeće.  U dosadašnjem radu susreli smo se sa raznim izazovima i problemima, tj. kvarovima na plinskim i električnim Vaillant uređajima i klima uređajima te smo iste sposobni prepoznati i ukloniti u najkraćem roku. Također, stekli smo iskustvo u montaži sustava za centralno grijanje, podno grijanje, solarnog sustava, regulacija i ostalog iz područja naše djelatnosti.

 

AMP plinoservis d.o.o. sklopio je Ugovor s Vaillant d.o.o., temeljem kojeg postaje ovlašteni Vaillant servis.  Status ovlaštenog servisa omogućuje nam servis i održavanje cjelokupnog Vaillant proizvodnog programa u jamstvenom roku i izvan njega kao i puštanje u rad novih Vaillant uređaja. Također, omogućuje nam nabavu i ugradnju svih originalnih Vaillant rezervnih dijelova.

 

Kontinuirano se educiramo i usavršavamo na radionicama koje organizira Vaillant Hrvatska d.o.o. kako bismo bili u mogućnosti pratiti stalni napredak tehnologije i razvoja novih Vaillant uređaja. Također, u inozemstvu posjećujemo renomirane proizvođače iz naše djelatnosti te prolazimo potrebnu obuku za montažu i održavanje njihovih proizvoda.

Sjedište naše tvrtke je u gradu Zagrebu, Vojmila Rabadana 19, a područje djelovanja je cijela Zagrebačka županija. Na zahtjev naručitelja možemo pružiti usluge na cijelom području RH.